Auto

We geven rijles in twee rookvrije  Seat Ibiza en een Audi A3.  Deze sportieve auto’s zijn zeer behendig voor alle verrichtingen en voldoen aan alle eisen die het CBR stelt voor het examen.

Leerling staat bij ons op het eerste plaats! We halen je op van huis en we eindigen ook bij je huis. Hierdoor krijg jij 100% rijles en geen onnodige kilometers om eerst iemand anders op te halen. Woon je in Zwolle dan halen we je op bij het station.

Onze instructeurs zijn gediplomeerde WRM/RIS instructeurs. Jaarlijks moeten wij verplichte applicatie volgen. Hierdoor blijft onze kwaliteit hoog.

Rijschool App

Wij gebruiken de rijschoolsoftware van PlanGo. Dat is handig voor ons, maar ook voor jou! In de PlanGo Leerling App vind je al je afspraken, vorderingen en facturen. Je kunt je in de Leerling App ook voorbereiden op je rijlessen met uitleg en filmpjes over praktijkonderwerpen. Daarnaast kun je ook je theorie leren in de app, met lesstof, video’s, deeltoetsen en oefenexamens. Zo heb je nog maar één app nodig om je rijbewijs mee te halen!

Rijopleiding automaat

Niet voor iedereen is leren schakelen even belangrijk. Het schakelen wordt door sommigen als de grootste hindernis van de rijles gezien. Niet verwonderlijk, want daarnaast moet je ook nog letten op het verkeer en je omgeving. Door te kiezen voor rijden in een automaat (en automaat examen) wordt rijles eenvoudiger. Bijzondere manoeuvres zoals invoegen, fileparkeren of keren dmv 3x steken zijn geen uitdaging meer!

En omdat automaat rijden eenvoudiger en rustiger is, wordt het ook aangeraden bij examenangst of faalangst. Je kan meer tijd nemen om je omgeving te bekijken en dit geeft rust en vertrouwen tijdens de rijles. Sneller slagen maar dan zonder de stress, wie wil dat niet?

Rijlessen vanaf 16.5 jaar.

Op 1 november 2011 start de proef Begeleid Rijden. Deze proef duurt 6 jaar en krijgt een definitieve wettelijke status als de effecten op de verkeersveiligheid positief zijn. De volgende regels gelden vanaf 1 november 2011:

Vanaf 16 jaar kunnen jongeren zich inschrijven voor het theorie-examen bij het CBR;

Vanaf 16,5 kunnen jongeren starten met rijlessen.

Eisen bestuurder:

 

Eisen coach

Een coach:

Vraag hier een Begeleiderspas aan voor je coach.

2todrive